Bij Finsolution staan we altijd klaar om bedrijven in moeilijkheden te helpen met professioneel onafhankelijk advies. Daarom bieden wij vanaf nu ook hulp en advies bij bedrijfsfinanciering.

Met deze nieuwe dienst bieden we verschillende opties voor bedrijven met verschillende financieringsbehoeften.

Alternatieve financiering o.b.v. vastgoed

Biedt de bank niet langer een financiering? Wij luisteren naar uw probleem en bedenken samen met u een gepaste oplossing. Private investeerders kunnen bijvoorbeeld uw project financieren met als onderpand uw onroerend goed, zelfs daar waar de bank geen hypothecaire kredieten meer wenst toe te kennen.

Financiering met leasing-formule

Ook als u een tekort heeft aan liquiditeiten om te herfinancieren, kunnen wij helpen. Met een leasing-formule kunnen wij u begeleiden bij een krediet waarbij u uw vastgoed verkoopt en vervolgens terug huurt. Dit zorgt ervoor dat u na de verkoop terug over voldoende liquiditeiten beschikt om terug een doorstart te maken. Op het einde van het contract heeft u dan de mogelijkheid om terug eigenaar te worden van het onroerend goed.

Naast bedrijfsfinanciering bieden we nog tal van andere oplossingen aan bedrijven in moeilijkheden. Finsolution biedt eerste hulp bij schulden, oplossingen op het gebied van insolventie, herstructurering, liquiditeitsproblemen, reorganisatie van een bedrijf … 

Heeft u vragen over een van onze diensten of wil u samen met ons op zoek gaan naar een financieringsoplossing? Contacteer ons.